LISE MUNK - NR. 3 PÅ LISTEN

lise munk sort hvid hjemmeside.jpgLise Munk, 60 år, Nordenbro, journalist, billedkunstner mm, præsenterer sig selv sådan her:

Jeg er uddannet designer, kunstpædagog og journalist og har altid arbejdet med formidling af kunst og kultur som underviser, udstillingsleder og journalist. Jeg er født i Kolding, har boet rundt i landet. I 1993 flyttede jeg fra Amsterdam til Nordenbro for at blive lærer ved Langelands Kunsthøjskole. Siden den lukkede, har jeg pendlet til arbejde uden for øen. 

De sidste ti år har jeg været ansat som billedskoleleder i Helsingør Kommune. I efteråret vendte jeg hjem, fordi jeg længtes efter manden, vennerne og haven, men også for at deltage i hverdagen på Langeland. Der er gang i så mange gode initiativer på øen, som jeg gerne vil være en del af og bidrage til.

Siden har jeg arbejdet i Skovsgård Madmarkeds cafe, lavet mad i Flexhuset, lavet kommunikation for Nowhuset og været frivillig i Medicinhaverne. Jeg har også været med til at udvikle Langeland Kommunes nye kulturpolitik. Og så er jeg medlem af Alternativet Langelands bestyrelse og politikgruppe. 

Jeg har aldrig været medlem af noget parti, før Alternativet kom på banen. Endelig var der nogen, der tænkte i helheder og bæredygtighed og ikke i taktiske spin. Og så er det sympatisk med et parti, hvis kerneværdier er mod, generøsitet, gennemsigtighed, ydmyghed, humor og empati. 

Jeg vil gerne være med til at arbejde for mere åbenhed om kommunens politik og inddrage borgere og medarbejdere i beslutningerne. Ellers interesserer jeg mig for miljø, økologi, kunst og kultur.